Hvordan beregne reduksjonsforholdet til girmotoren?

I prosessen med å bruke girmotoren er det mange som ikke vet hvordan girmotorreduksjonsforholdet beregnes, så hvordan beregner man girmotorens reduksjonsforhold?Under , vil introdusere deg beregningsmetoden for hastighetsforholdet til girmotoren.

6379874768188935871788440.jpg

Beregningsmetode for reduksjonsforhold for girmotor:

1. Definer beregningsmetoden: reduksjonsforhold = inngangshastighet ÷ utgangshastighet.

2. Generell beregningsmetode: retardasjonsforhold = driftsmoment, motoreffekt, motoreffektomdreininger og brukskoeffisient.

3. Beregningsmetode for girtoget: reduksjonsforhold = antall tenner på det drevne giret ÷ antall tenner på drivgiret (hvis det er en flertrinns girreduksjon, RV63-reduksjon, så antall tenner på det drevne giret av alle inngrepspar med girsett ÷ antall tenner på drivgiret, S-seriens reduksjonsgir, hvordan unngå overdreven slitasje på snekkegirreduksjonskomponentene, og deretter multiplisere de oppnådde resultatene.

4. Beregningsmetode for reduksjonsforhold for belte, kjede og friksjonshjul: reduksjonsforhold = diameter på drevet hjul ÷ diameter på drivhjul, produktbeskrivelse av skrueløft med snekkegir.

Beregningsmetoden for hastighetsforholdet til girmotoren introduseres her.Ønsker du å vite mer om girmotoren eller trenger å kjøpe den, kan du kontakte Youshun Motor for konsultasjon.


Innleggstid: Jan-10-2023