BYD kunngjør sin inntreden i det tyske og svenske markedet

BYD kunngjør sin inntreden i det tyske og svenske markedet, og nye energipassasjerbiler akselererer til det oversjøiske markedet

 

kveldavaugust1 kunngjorde BYD et samarbeid medHedin Mobilitet, enledende europeisk forhandlergruppe, for å tilby nye energibilprodukter for det svenske og tyske markedet.

 

BYD kunngjorde å gå inn i det tyske og svenske markedet for å akselerere "oversjøisk" av nye energipassasjerbiler

 

Nettsted for signeringsseremoni Bildekilde: BYD

 

På det svenske markedet vil Hedin Mobility Group, som BYDs distribusjons- og forhandlerpartner for personbiler, åpne offline butikker i flere byer.På det tyske markedet vil BYD samarbeide med Hedin Mobility Group for å velge en rekke lokale høykvalitetsdistributører som dekker flere regioner i Tyskland.

I oktober i år åpner en rekke pionerbutikker i Sverige og Tyskland offisielt, og flere butikker vil bli lansert i flere byer etter hverandre.På den tiden kan forbrukerne oppleve BYDs nye energibilprodukter på nært hold, og de første kjøretøyene forventes å bli levert i fjerde kvartal i år.

BYD sa at den kontinuerlige utdypingen av det svenske og tyske markedet vil ha en strategisk og vidtrekkende innvirkning på BYDs europeiske nye energivirksomhet.

Data viser at i første halvår av dette året oversteg salget av nye energibiler til BYD 640 000 enheter, en år-til-år økning på 165,4 %, og det akkumulerte antallet nye energikjøretøyer oversteg 2,1 millioner kunder.Mens salget på hjemmemarkedet fortsetter å øke, har BYD akselerert distribusjonen i det utenlandske personbilmarkedet.Siden i fjor har BYD gjort hyppige grep for å utvide det utenlandske personbilmarkedet.


Innleggstid: Aug-02-2022